Aanmelden voor Open Avond

Op onze website vind je veel informatie. Ook kun je nog eens alles nalezen in onze brochure. Maar waarschijnlijk ben je ook benieuwd naar de locatie waar je zo meteen je lessen gaat volgen. Of wil je even rustig een gesprek voeren met onze adviseurs. Dat is precies waarom wij op al onze locaties Open Avonden organiseren. Wij ontmoeten je graag. Schrijf je nu in, dan weten we dat je komt.

Direct meer weten? Bel met onze studieadviseurs via: 035 760 4747.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij in onze klassen. Nog starten in september? Plan dan snel een persoonlijk gesprek in!

Inschrijven voor start september kan bij Luzac Hogeschool

Bij Luzac Hogeschool kun jij nog inschrijven zodat je in september kunt beginnen met je studie. Wij organiseren nog diverse open avonden. Wil je niet wachten? Plan dan een persoonlijk gesprek in met een van onze opleidingsadviseurs. Tijdens dit persoonlijke gesprek vertellen zij je meer over de opleidingen en kijken jullie samen wat het beste aansluit bij jouw profiel en interesses. Zo helpen zij je bij het maken van de juiste keuze.

Open avonden

Amsterdam: Dinsdag 21 augustus
Utrecht: Dinsdag 21 augustus
Rotterdam: 
Dinsdag 21 augustus

Vanaf 18:30 is de deur open en verwelkomen we je met een kopje koffie, thee of fris.

Om 19:00 start de presentatie. Tijdens deze presentatie vertellen we je alles over Luzac Hogeschool en staan we stil bij de 4 studierichtingen Management, Bedrijfskunde, Rechten en Commerciële economie. Tijdens het verhaal ben je vrij om vragen te stellen en beantwoorden we deze graag. De avond duurt uiterlijk tot 21:00.  

Na de presentatie staan de adviseurs ook voor je klaar om vragen te beantwoorden en direct ook professioneel advies te geven. Het kan namelijk best moeilijk zijn om de juiste keuze te maken voor je vervolgstudie.

  • Door dit formulier te verzenden, schrijf je je in voor de Open avond van Luzac Hogeschool. Velden met een * zijn verplicht.

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van je opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.

De privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.

 

 

Selecteer een vestiging