Aanmelden voor Open avond

Op onze website vind je veel informatie. Maar waarschijnlijk ben je ook benieuwd naar de locatie waar je zo meteen je lessen gaat volgen. Of wil je rustig een gesprek voeren met onze adviseurs. Dat is precies waarom we Open avonden organiseren.

Tijdens een Open avond ontdek je hoe leuk en interessant studeren bij Luzac Hogeschool is. Daarbij is er alle ruimte om vragen te stellen en kun je kennismaken met de inhoud van onze HBO-opleidingen Rechten en Business Administration.

Vind je het moeilijk om de juiste keuze te maken maar wil je in september nog wel starten met een opleiding? Bij Luzac Hogeschool kan je je nog inschrijven. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek of bel met onze studieadviseurs via: 035 760 4747.

Open Avond

Kom naar onze Open avond in juni! Onze studenten, docenten en medewerkers staan voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. 

  • Alle ins en outs van de studies en het lesprogramma.
  • Maak kennis met onze studenten, die jou vertellen hoe zij het maximale uit zichzelf kunnen halen dankzij de persoonlijke aandacht die ze krijgen.
  • Ontmoet onze studiecoaches en docenten. Zij beantwoorden al jouw vragen over onze opleidingen, de studieprogramma’s, onze lesmethode en natuurlijk over de begeleiding die zij jou tijdens jouw studie bieden.

Programma

Donderdag 27 juni in Amsterdam: 18:00 – 21:00 uur
Ongeveer een week voor de Open avond ontvang je het programma per mail.

Adres

Luzac Amsterdam
Paasheuvelweg 35
1105 BG Amsterdam

Luzac Utrecht
Daltonlaan 700, 3e etage
3584 BJ Utrecht

  • Door dit formulier te verzenden, schrijf je je in voor de Open Avond van Luzac Hogeschool. Velden met een * zijn verplicht.

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van je opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.

De privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.