HBO Bachelor of Business Administration

Niemand is onmisbaar! wordt vaak geroepen. Maar, even tussen ons: een goede business administrator kan zich binnen een organisatie behoorlijk onmisbaar maken.

Met onze HBO Bachelor of Business Administration ontdek je hoe het bedrijfsleven in elkaar steekt en verdiep je je in actuele ontwikkelingen. Projectmanagement, financieel management, marketing en bedrijfskundige processen zijn onderwerpen die voorbijkomen.

Naast de theoretische kennis die je opdoet, maak je je ook de communicatieve en professionele vaardigheden eigen die nodig zijn om goed te kunnen functioneren in een commerciële werkomgeving.

Ben je van de details, zorg je graag voor inzicht en overzicht en ben je een echte teamplayer? Dan is de opleiding Business Administration echt iets voor jou.

Wat houdt Business Administration in?

De opleiding duurt 4 jaar en is stapsgewijs opgebouwd. Je start het eerste jaar met je Propedeuse. Je sluit de opleiding af met het officieel erkende getuigschrift ‘HBO Bachelor of Business Administration’.

Jaar 1:Propedeuse
Jaar 2:Verdieping
Jaar 3 en 4:Minor, eindstage en afstuderen:
Minor Small Business en Ondernemen
Minor Commercieel Management
Minor International Business

 

Hoe ziet jouw toekomstige functie eruit?

Na deze opleiding kun je onder andere aan de slag als junior consultant en product owner. Je gaat in je werk veel samenwerken, met verschillende collega’s en aan interessante projecten, waarin jullie samen in korte tijd jullie doelen moeten behalen. Ook heb je veel contact met klanten of gebruikers van een product of dienst waar jij (mede) verantwoordelijk voor bent. Daarom ga je tijdens deze opleiding uitgebreid aan de slag met je communicatieve vaardigheden en leer je via stages de praktijk kennen.

Mogelijke functies na je studie zijn:

  • Projectmanager
  • Product owner
  • Junior consultant
  • Managementtrainee

Welke competenties heb je nodig?

Ben jij een Bachelor of Business Administration in de dop? Dan heb jij aanleg voor:

  • Projectmatig werken
  • Resultaatgericht werken
  • Samenwerken
  • Communicatieve vaardigheden

Bachelor of Business Administration

Opleiding: HBO Bachelor Business Administration 4 jaar
Start: September 2019
Waar: Amsterdam, Utrecht

Erkend diploma

Als je de opleiding hebt afgerond, ontvang je het officiële getuigschrift HBO Bachelor of Business Administration. Met dit diploma kun je verder studeren in een Masteropleiding.

Vooropleiding

Je kunt instromen in deze opleiding met een diploma HAVO, VWO of MBO-niveau 4. Heb je zo’n diploma niet, maar ben je wel 21 jaar of ouder, dan kunnen we je ook toelaten op basis van een toelatingsonderzoek. In het toelatingsonderzoek bekijken we of je de juiste motivatie en capaciteiten hebt om deze studie af te ronden.

Tarieven 2019-2020

Collegegeld jaar 1: € 17.990,-
Collegegeld jaar 2: € 17.990,-
Collegegeld jaar 3: € 11.490,-
Collegegeld jaar 4: € 8.490,-

Studiemateriaal:
€ 775,- per jaar voor jaar 1 en 2
€ 400,- per jaar voor jaar 3 en 4.

Inschrijfgeld:
Eenmalig € 100,-.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. De hoogte van de BTW is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. Studiemateriaal wordt belast met 9% BTW.

Alleen eerst HBO Propedeuse?

Wil je starten met alleen je Propedeuse? Dat kan. Je schrijft je dan gewoon in voor het eerste jaar. Je behaalt dan je officiële Propedeusegetuigschrift, waar je mee verder kunt in je Bacheloropleiding bij Luzac. Je kunt met je HBO Propedeuse ook naar de universiteit.

Meer weten?

Wil jij meer weten over deze officieel erkende opleiding? Vraag een persoonlijke afspraak aan, kom naar onze Open Avond of bel naar 035-760 4747.

Selecteer een vestiging