Medewerkers vertellen

Interview met Christian, Studieadviseur

Wat kan een studieadviseur voor jou betekenen?

Voordat je je inschrijft voor één van onze opleidingen leren we je graag eerst kennen tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Christian is één van onze studieadviseurs die je dan kunt tegenkomen. Wij spraken hem en vroegen hoe dat proces precies in z’n werk gaat. Lees het volledig interview met Christian.

Interview met Julien, Studieadviseur

Hoe helpt een studieadviseur je bij het maken van de juiste studiekeuze?

Goed informeren, goed adviseren, zodat studenten exact weten wat hen tijdens hun opleiding bij Luzac Hogeschool te wachten staat. Dat is de missie van Julien Tyrakis. Als studieadviseur voelt en neemt hij de verantwoordelijkheid om studenten te helpen bij hun studiekeuze. Julien: ‘Ze moeten immers een beslissing nemen waarmee ze de basis leggen voor hun loopbaan. En dat is een van de belangrijkste beslissingen die ze ooit zullen maken.’ Lees het volledig interview met Julien.

Interview met Marcel, Studiecoach

Hoe helpt een studiecoach je bij planning en structuur tijdens je studie?

Wil je je studiejaar goed doorlopen, dan komt het aan op structuur en planning. Daar kunnen veel studenten wel wat hulp bij gebruiken. Bij Luzac Hogeschool lopen daarom studiecoaches rond die voor de gewenste begeleiding zorgen. Marcel Janssen vervult deze functie op onze vestiging in Eindhoven. “Bij Luzac is een studiecoach vrijwel altijd bereikbaar. Dat is het grote verschil met andere hogescholen.” Lees het volledige interview met Marcel.

Selecteer een vestiging