Hoeveel kost een examentraining en hoe kan ik betalen?

Een examentraining kost bij ons € 325,-. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, begeleiding van een bevoegde docent en lunch, drinken en tussendoortjes.

Er zijn twee betalingsmogelijkheden: je kunt een training direct betalen met iDeal of op basis van een factuur. De factuur dient nadat je je ingeschreven hebt binnen twee weken betaald te worden. Ook als je de factuur nog niet voldaan hebt, ben je ingeschreven voor een training en verwachten wij dat je naar de training komt én de factuur na de training binnen de gestelde termijn van veertien dagen betaalt. Let op: zonder afmelding voor de training vervalt de betaalplicht niet. Is de factuur binnen twee weken na boeken nog niet betaald, nemen wij persoonlijk contact met je op.

Nadat je betaald hebt met iDeal, ontvang je direct een betalingsbevestiging van ons. Betaal je via een factuur, kan het iets langer duren voordat je een betalingsbevestiging ontvangt. Ontvang je na het boeken van een training een foutmelding? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij kunnen controleren of je inschrijving goed doorgekomen is.

Terug naar FAQ

Jouw boeking

Soort examentrainingNiveauLocatieWanneerKosten
Voeg een training toe
Totaal0,-

    Selecteer een vestiging

    Gemiddeld wordt Luzac Examentraining beoordeeld met het rapportcijfer 8,0 bekijk reviews