Onze docenten

Rabinder Gangabisoensingh

Docent biologie
Trinitas Gymnasium in Almere

“Als examentrainer streef ik naar een klimaat waarin op vakinhoudelijk gebied zoveel mogelijk geleerd wordt. Ik wil de leerlingen alles bijbrengen wat met het examen te maken heeft. De voldoening die je van hen krijgt, is één van de belangrijkste redenen waarom ik bij Luzac examentrainingen geef.” Lees meer.

 

Trudy Borger

 

Docente Engels
Luzac Breda

“Al jaren geef ik met veel plezier examentrainingen, het is “rewarding” om te zien hoe leerlingen na twee dagen intensieve training naar huis gaan met een stuk meer vertrouwen in zichzelf. Het aanleren van strategieën bij het beantwoorden van examenvragen kan het verschil maken in je resultaat.” Lees meer.

 

Johan Dijkstra

 

Docent Aardrijkskunde
Luzac Lyceum Amsterdam en Luzac Haarlem

“Wat ik fijn vind aan het geven van examentrainingen is dat je toewerkt naar een doel. Het CE is voor iedereen hetzelfde, een ultiem moment waarvoor we een weekend lang samen alles op alle zetten. Het is daarbij belangrijk om een goede sfeer te creëren, af en toe een flauwe grap, maar vooral met een doel in ogen.” Lees meer.

 

De beste docenten

Onze examentrainingen worden altijd gegeven door ervaren docenten. Vakmensen die weten wat jij nodig hebt om te slagen. Zij staan normaal ook voor de klas en weten alles over de examenstof. Daarnaast leren ze je hoe je bepaalde vragen het best kunt aanpakken en geven ze veel tips voor het examen. En heb je na de training nog vragen? Dan kun je deze gewoon stellen. Onze docenten blijven tot het examen per mail beschikbaar!

Onderwijsbevoegdheid

Waar veel examentrainingen gegeven worden door studenten, is Luzac de enige aanbieder in Nederland die uitsluitend bevoegde docenten voor de klas heeft staan. Dit betekent dat zij niet alleen de juiste vakinhoudelijk kennis hebben, maar ook de didactische vaardigheden beheersen om een geslaagde training te verzorgen. Al onze docenten zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) die door de overheid verplicht wordt gesteld voor iedereen die in het onderwijs werkt.

Dertig jaar ervaring

Luzac is de grootste aanbieder van particulier onderwijs in Nederland en heeft al meer dan dertig jaar ervaring met examenonderwijs. Luzac maakt gebruik van deze ervaring bij de herexamentrainingen, waardoor we leerlingen uit heel Nederland kunnen helpen bij de voorbereiding op het herexamen. Wil je meer weten over Luzac? Of vind je het leuk om eens een kijkje te nemen op één van onze vestigingen? Klik dan hier voor meer informatie. Slagen doe je bij Luzac!

"Hij heeft de docent scheikunde op zijn middelbare school verrast door op het herexamen 2,5 punt hoger te scoren."

Ingrid Ronde

Jouw boeking

Soort examentrainingNiveauLocatieWanneerKosten
Voeg een training toe
Totaal0,-

    Selecteer een vestiging

    Gemiddeld wordt Luzac Examentraining beoordeeld met een 8.0 Reviews