Advies

Doe jij dit jaar herexamen? Dan kan Luzac Examentraining je helpen. Soms kun je voor een bepaald vak een steuntje in de rug gebruiken. Het kan ook dat je er al goed voor staat en je cijfers wil ophogen voor je vervolgstudie. Luzac Examentraining is er voor iedereen! Weet je nog niet welk vak je precies wilt volgen? Onze medewerkers adviseren je graag. Bel voor een vrijblijvend advies naar 070-3614102 of mail naar [email protected].

Ik weet al welk vak ik wil volgen

Weet jij al voor welk vak je een herexamentraining wil volgen? Dan kun je op de vakkenpagina zien op welke locatie een herexamentraining voor dat vak wordt aangeboden. Hulp nodig? Onze medewerkers kijken graag met je mee.

Ik weet het nog niet en wil graag advies

Moet je herexamen doen voor meerdere vakken? En weet je niet goed voor welk vak je een herexamentraining wil doen? Ook dan denken we graag mee. Op basis van de slaag-zak regeling kan het nog best wat rekenwerk zijn voordat je precies weet hoe je er voor staat. Bel 070-3614102 om met één van onze medewerkers te overleggen. We adviseren je alvast je SE-cijfers en CSE-cijfers op te zoeken zodat we met je mee kunnen rekenen.

Jouw boeking

Soort examentrainingNiveauLocatieWanneerKosten
Voeg een training toe
Totaal0,-

    Selecteer een vestiging

    Gemiddeld wordt Luzac Examentraining beoordeeld met het rapportcijfer 8,0 bekijk reviews