Advies

Doe jij dit jaar eindexamen? Dan kan Luzac Examentraining je helpen. Soms kun je voor een bepaald vak een steuntje in de rug gebruiken. Het kan ook dat je er al goed voor staat en je cijfers wil ophogen voor je vervolgstudie. Luzac Examentraining is er voor iedereen! Weet je nog niet welk vak je precies wilt volgen? Onze medewerkers adviseren je graag. Ook bij het maken van een planning staan onze medewerkers voor je klaar. Bel voor een vrijblijvend advies naar 070 361 41 02 of mail naar [email protected].

Ik weet al welk vak ik wil volgen

Weet jij al voor welk vak je een examentraining wil volgen? Dan kun je op de vakkenpagina zien op welke data en op welke locatie de examentraining voor dat vak wordt aangeboden. Wil je meerdere vakken volgen? Dan kan het soms even puzzelen zijn welk vak je op welke datum moet volgen. Onze medewerkers kijken graag met je mee.

Ik weet nog niet welk vak ik wil volgen

Twijfel je nog of je een examentraining wil volgen? Of sta je er gemiddeld niet zo goed voor en wil je voor meerdere vakken examentrainingen volgen? Ook dan denken we graag mee. Op basis van de slaag-zak regeling kan het nog best wat rekenwerk zijn voordat je precies weet hoe je er voor staat. Bel 070-3614102 om met één van onze medewerkers te overleggen. We adviseren je alvast je SE-cijfers op te zoeken zodat we met je mee kunnen rekenen.

"De training heeft mijn dochter enorm geholpen. Een pluim voor de docente Nederlands"

Frank van Rijn, vader van Juul, 6 vwo

Jouw boeking

Soort examentraining Niveau Locatie Wanneer Kosten
Voeg een training toe
Totaal 0,-

Selecteer een vestiging

om de contactinformatie te zien.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.