Een inhaalslag maken met Luzac Zomerschool

Ben je niet geslaagd voor de eindexamens? Ga je komend schooljaar overstappen naar een hoger niveau? Of wil je graag herprofileren om wél Geneeskunde te kunnen studeren? Dan is Luzac Zomerschool iets voor jou! Ontdek hoe Luzac jou in je kracht zet, zodat je straks vol trots jouw ambities waarmaakt.

Luzac Zomerschool voor de middelbare school zet jou tijdens de zomermaanden in je kracht, waarna je in september kunt knallen. We begrijpen heel goed dat je niet staat te springen om in de zomervakantie naar school te gaan.

Geen zorgen: met Luzac Zomerschool ben je niet de hele schoolvakantie kwijt om je doel te bereiken. Maar nu een stapje extra zetten, betekent dat je straks zorgeloos verder kunt met je schoolcarrière. Het is even hard werken, maar de beloning is groot! Jouw leerachterstand zet je namelijk om in een voorsprong. Ontdek hoe jij in september wél een vliegende start maakt.

Doorstromen van mavo naar havo of havo naar vwo

Wil je doorstromen van mavo naar havo of van havo naar vwo? Goed bezig! Het kan een uitdaging zijn om direct goed te presteren, omdat je niet de voorbereiding hebt gehad die je nieuwe klasgenoten vorig schooljaar wel kregen. Met Luzac Zomerschool voor de middelbare school ben je straks helemaal bij en kun je meteen knallen.

Mogelijkheden

  • Voor het doorstromen van mavo naar havo ondersteunen we uw kind door één week hard te trainen op leesvaardigheid, rekenvaardigheid (incl. het gebruik van de grafische rekenmachine) en studievaardigheid. Met deze brede vaardigheden kunnen ze alle vakken met zelfvertrouwen aan.
  • Bij het doorstromen van havo naar vwo verstevigen we de basis voor exacte vakken: Natuurkunde en/of Scheikunde (2,5 dagen per vak).
  • Voor Wiskunde A en Wiskunde B bieden we bootcamps aan. Na het volgen van de Bootcamp begint uw zoon of dochter vol zelfvertrouwen aan het examenjaar! Een bootcamp duurt 4 dagen.

Herprofileren

Heb je een EM/CM-profiel, maar wil je toch bijvoorbeeld Geneeskunde studeren? Dan is een NG/NT-profiel nodig. Maar je hoeft die droom niet aan je voorbij te laten gaan. Met Luzac Zomerschool voor de middelbare school kun jij namelijk herprofileren.

Mogelijkheden

  • We helpen bij het verstevigen van de basis voor exacte vakken: Natuurkunde en Scheikunde (2,5 dagen per vak).
  • Voor Wiskunde A en Wiskunde B bieden we bootcamps aan. Na het volgen van de Bootcamp begint uw zoon of dochter vol zelfvertrouwen aan het examenjaar. Een bootcamp duurt 4 dagen.

Luzac Zomerdiploma

Ben je niet geslaagd? Dan is er een kans dat je met een herkansing van het profielwerkstuk of het vak maatschappijleer binnen 1 week alsnog je diploma kunt behalen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een nieuw SE-keuzevak af te ronden, namelijk: Spaans elementair, NLT of informatica. Dit vak kan soms in de plaats komen van een ander vak, waardoor je alsnog je diploma behaalt. En dan kun je dus alsnog beginnen aan je vervolgopleiding!

Aanmelden

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van de opleiding van uw kind(eren) kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.

Meer informatie

Om je beter te kunnen adviseren over mogelijkheden van Luzac Zomerschool of Luzac Zomerdiploma kun je contact opnemen met onze studieadviseur via 035 – 672 10 39 of mail naar [email protected]. Wij beantwoorden graag al je vragen.