Een inhaalslag maken met Luzac Zomerschool

Blijf je zitten of wil je wisselen van profiel? Of wil je je optimaal voorbereiden op jouw overstap naar een hoger niveau? Met de zomerschool van Luzac kan jij je kennis bijspijkeren en biedt doorstromers en herprofileerders een vliegende start. Achterstanden worden weggewerkt en je kunt een voorsprong ontwikkelen voor het volgende schooljaar!

Kennishiaten dichten met een zomerbootcamp

Of je nu wilt herprofileren, opstromen of je kennis van een vak wil bijspijkeren: met een zomerbootcamp ga je vol zelfvertrouwen het nieuwe schooljaar in. Experts geven je nieuwe inzichten in de materie en zorgen ervoor dat je dat lastige onderwerp voor een vak onder de knie krijgt.

Boek nu een zomerbootcamp. Klik op onderstaande button voor het gehele aanbod.

Bekijk ons aanbod

Hoe helpt een zomerbootcamp jou verder?

Kennis bijspijkeren

Ga jij met een onvoldoende over en wil jij je kennis bijspijkeren? Of voel jij je nog niet helemaal zeker over de exacte vakken? Dan zijn onze zomerbootcamps de ideale methode om je kennis te vergroten. Na de zomerbootcamps beschik jij over de kennis, waarmee je vol zelfvertrouwen het volgende schooljaar in gaat.

Doorstromen naar een hoger niveau

Als je doorstroomt, kan het zijn dat je binnen sommige vakken nog een kennisachterstand hebt. Zomerbootcamps brengen jou op het niveau, waarmee je volgend schooljaar met een voorsprong start.

Herprofileren van CM/EM naar NG/NT

Je kunt met zomerbootcamps jouw basiskennis van de volgende exacte vakken vergroten: Wiskunde B, Biologie, Natuurkunde, Scheikunde. Zo heb je jouw kennisachterstand binnen de nieuwe vakken weggewerkt en heb je een goede voorbereiding om te gaan herprofileren!

Wat is een zomerbootcamp?

Hoe ziet zo’n bootcamp eruit?

Een expert legt de materie op de juiste manier uit in leuke en inspirerende ‘talks’ van 20 minuten per onderwerp. Vervolgens ga je onder begeleiding oefenen, totdat je kunt zeggen: ‘’Ik snap het!’’. De groepen zijn klein, waardoor er veel tijd is voor persoonlijke aandacht. Zo weten wij zeker dat je de materie écht begrijpt en volgend schooljaar goed op jouw kennis kunt voortbouwen!

Luzac biedt zomerbootcamps voor de volgende vakken:
Wiskunde
Scheikunde
Natuurkunde
Biologie

We bieden bootcamps voor de volgende leerjaren en niveaus:
Alle leerjaren en niveaus kunnen deelnemen aan de zomerbootcamps met uitzondering van de brugklas

Luzac Zomerdiploma

Niet geslaagd? Dan is er een kans dat je met het (her)schrijven van het profielwerkstuk; het volgen van het vak maatschappijleer of het afronden van een nieuw SE-vak alsnog je diploma kunt halen! Zo doorloop je dit schooljaar alsnog een officieel diplomeringstraject richting dat felbegeerde diploma. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier voor meer informatie.

Meer informatie

Om je beter te kunnen adviseren over de mogelijkheden van Luzac Zomerschool kun je contact opnemen met onze studieadviseur via 035 – 672 10 39 of mail naar [email protected]. Wij beantwoorden graag al je vragen.