Powered by Luzac: je kennis van wiskunde bijspijkeren met de wiskundebootcamp

Heb je behoefte aan een wiskundebijles? Heb je een achterstand opgelopen of gewoon moeite met wiskunde? Geen zorgen, je kunt je nu inschrijven voor de wiskundebootcamp van Luzac!

Natuurlijk is wiskunde alleen leuk als je het begrijpt. Dat weet wiskunde-expert Dennis Rot, die de wiskundebootcamp geeft, als geen ander. Hij begrijpt waarom jij ’t niet snapt en past zijn uitleg hierop aan. Zo doe je binnen één dag de kennis en vaardigheden op waarmee je in je kracht wordt gezet en kunt knallen tijdens je volgende toetsen. In één dag? Ja, echt! Je kiest namelijk zelf voor één onderwerp. De focus ligt dus op de materie die voor jou een obstakel vormt. We zorgen ervoor dat bij alle verschillende onderdelen van dit lastige onderwerp een lampje gaat branden. Maar je kunt ook een basisbootcamp volgen, waarop je goed kunt voortbouwen. Na afloop van een wiskundebootcamp kan ook jij zeggen: ‘’Ik snap het!’’.

Wat kun je van de wiskundebootcamp verwachten?

Tijdens leerzame en leuke talks komen de grote vraagstukken aan bod en wordt de stof duidelijk uitgelegd. Daarna voer je in een kleine break-out sessie, samen met een wiskunde-expert, verschillende opdrachten uit. En natuurlijk is er ook tijd voor potjes tafeltennis tussendoor. De wiskundebootcamp is niet alleen leerzaam, maar ook leuk!

Ons doel: jou veel wiskundekennis laten opdoen, nieuwe inzichten in de materie geven en ervoor zorgen dat je het begrijpt. Zo krijg je meer plezier in het vak en haal je mooie cijfers! Die wiskundebijles, die heb jij straks niet meer nodig.

Wiskundebootcamp voor de onderbouw en bovenbouw havo/vwo

Mooie wiskundecijfers halen in de bovenbouw? Op zaterdag 16, 23 en 30 oktober kun je een wiskundebootcamp volgen in Hilversum.

Zit je in de onderbouw en wil je jouw wiskundecijfers verbeteren? Dan ben je op vrijdag 22 oktober welkom voor een wiskundebootcamp in Hilversum.

Je kunt kiezen uit de volgende bootcamps:

Onderbouw:

Bovenbouw

Kosten

Tijdens de wiskundebootcamp wordt één van bovenstaande onderwerpen per dag behandeld. De kosten zijn € 395,- per bootcamp. Dit is inclusief lunch, snacks en onbeperkt drinken. Geef je bijvoorbeeld aan twee onderwerpen te willen volgen? Dan wordt je ingeschreven voor twee bootcamps en betaal je twee keer €395,-.

Neem je een vriend of vriendin mee naar de bootcamp? Als jullie je tegelijkertijd inschrijven via onderstaand formulier, ontvangen jullie beiden 10% korting!

Klaar om je kennis van wiskunde bij te spijkeren? Schrijf je in voor de wiskundebootcamp!

Klaar om je kennis van wiskunde bij te spijkeren? Schrijf je hieronder in voor de wiskundebootcamps in oktober!

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van je opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.

Het privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.

De allerbeste wiskunde-experts die jou begrijpen

Voor de Luzac wiskundebootcamp zetten wij de leukste en beste wiskunde-experts in om jou te helpen met de verschillende opdrachten. Daarnaast zetten we de expertise van drs. Dennis Rot in; een wiskundespecialist en oprichter van snapwiskunde.nl met wie je optimaal je kennis van wiskunde kunt bijspijkeren. Op een inspirerende wijze pakt hij de wiskundige vraagstukken aan die spelen bij leerlingen van de onderbouw. Hij begrijpt als geen ander waar jij tegenaan loopt, omdat hij wiskunde vroeger ook maar lastig vond. Maar dat betekent dus niet dat je het nooit zult begrijpen! Dennis Rot vertelt:

‘’Tijdens mijn onderbouwperiode op het VWO begreep ik niets van wiskunde. Ik heb destijds zelfs het advies gekregen van mijn docent om wiskunde maar te laten vallen. Maar toen een andere docent de stof uitlegde, begreep ik het wel! Uiteindelijk ben ik afgestudeerd aan de Vrije Universiteit op Bedrijfswiskunde en Informatica. Iets wat ik op het VWO nooit voor mogelijk had gehouden. Van er werkelijk niets van begrijpen naar echt goed snappen. Ik heb het zelf meegemaakt, het kan dus echt…

Ik begrijp dus ook waarom jij het niet snapt en mijn uitleg pas ik daar dan ook op aan. Met als gevolg dat vele anderen de afgelopen jaren na mijn bijles of bootcamp de stof ook begrijpen! Individuele aandacht en een andere (simpele) manier van uitleg, kan dus echt resulteren in goede cijfers voor wiskunde.

#iksnaphet

Meer over de wiskundebootcamp

Eindelijk zeggen ‘Ik snap het!’: expert Dennis Rot over de wiskundebootcamp van Luzac
‘Stop maar met wiskunde.’ Veel leerlingen krijgen het onterecht te horen. Zo ook wiskunde-expert bij de Luzac wiskundebootcamp en oprichter van SnapWiskunde.nl, Dennis Rot. Een andere... Lees meer
Hoe ziet een wiskundebootcamp eruit?
Facilitator Judith en deelnemer Meike vertellen. Formules, de stelling van Pythagoras en goniometrie. Voor de één appeltje eitje, voor de... Lees meer