Je kennis van scheikunde bijspijkeren met de scheikundebootcamp

Heb je veel moeite met mol berekeningen of zuren en basen? Met een scheikundebootcamp van Luzac komt ’t helemaal goed! Een bootcamp is het slimme én leuke alternatief voor bijles. Je krijgt in één dag namelijk dat lastige onderwerp in de vingers en tussendoor is het vooral héél gezellig tijdens snacksessies, pingpongpotjes en de VR game!

Scheikunde vormt een obstakel voor je. Maar je kunt het wel, je hebt alleen de juiste uitleg nodig! Tijdens een bootcamp focussen we op het onderwerp dat jij lastig vindt. We gaan stap voor stap door de materie heen tijdens 5 verschillende talks. Vervolgens gaan we in break-outs samen oefenen, totdat dat lampje écht gaat branden. Aan het einde van de dag kun je zeggen: ‘’ik snap het!’’

Boek jouw scheikundebootcamp

Voor welke bootcamp ga jij? Lees meer informatie over de verschillende bootcamps en meld je aan!

Bekijk ons aanbod

Goed om te weten: het kan voorkomen dat een bootcamp niet doorgaat wegens te weinig aanmeldingen op de gekozen datum. In dat geval bieden wij je een alternatief.

Een leerzame én leuke dag

Leerlingen geven hun vrije dag graag op voor een Luzac bootcamp. Naast dat ze het thema snappen, vinden ze de bootcamps ook nog eens heel leuk! Het voelt namelijk niet als een schooldag; de sfeer is ontspannen en gezellig. En tussendoor is er tijd voor een lunch, snacks, pingpongpotjes en VR games. Leerlingen waarderen de bootcamps dan ook met een 8,2!

 

Wat mij heeft geholpen, is dat ik tijdens deze bootcamp in een heel klein groepje zit. Je krijgt veel persoonlijke aandacht. Ik zag er eerst tegenop, maar uiteindelijk bleek het wél leuk te zijn.

Lief,
Deelnemer bootcampdag Bonhoeffercollege

De allerbeste scheikunde-experts die jou begrijpen

Voor de Luzac scheikundebootcamp zetten wij de leukste en beste scheikunde-experts in die jou de juiste uitleg geven en samen met je gaan oefenen. Zij begrijpen waarom jij de materie niet snapt. En daar passen ze hun uitleg op aan! Zo krijg jij nieuwe inzichten, waarop je goed kunt voortbouwen.

Kosten

De kosten zijn € 395,- per bootcamp. Dit is inclusief lunch, snacks en onbeperkt drinken.