Powered by Luzac: je kennis van natuurkunde bijspijkeren met een natuurkundebootcamp

Begrijp je weinig van beweging, krachten of elektriciteit? Volg dan een natuurkundebootcamp van Luzac! Zo kun jij straks ook zeggen ‘‘ik snap het!’’ en haal je mooie voldoendes. Onze bootcamps zijn het beste alternatief voor bijles. Met een bootcamp krijg jij namelijk nieuwe inzichten in het onderdeel dat je niet begrijpt.

Vind je natuurkunde lastig? Je kunt het wel, maar je hebt alleen de juiste uitleg nodig! Wij begrijpen waarom jij natuurkunde niet snapt. En daar passen we onze uitleg op aan. Het resultaat: je begrijpt dat lastige onderwerp in één dag. Hoe dat zo snel kan? We focussen op de kern van het thema dat voor jou een obstakel vormt. Je kiest zelf voor het bootcampthema dat bij jou past: beweging, kracht of elektriciteit. Tijdens de bootcamp beginnen we bij de kern en we gaan pas door naar het volgende onderdeel van dit onderwerp als jij de basics écht begrijpt.

Boek jouw natuurkundebootcamp

Voor welke bootcamp ga jij? Bekijk via onderstaande knop voor welke natuurkunde onderwerpen je een bootcamp kan volgen en boek snel!

Bekijk ons aanbod

Zo ziet een natuurkundebootcamp eruit

Alle onderwerpen die bij dat voor jou lastige thema passen, behandelen we stap voor stap in leerzame en leuke talks van natuurkunde-experts. Daarin komen de grote vraagstukken aan bod en wordt de stof duidelijk uitgelegd. Is er een lampje gaan branden? Dan is het tijd om te oefenen in een kleine break-outsessie, waarin je samen met een natuurkunde-expert opdrachten maakt. En natuurlijk nemen we tussendoor de tijd voor een potje tafelvoetbal. De bootcamp is niet alleen leerzaam, maar ook leuk. Na afloop ga jij met zelfvertrouwen en meer plezier naar je natuurkundelessen.

Kosten

Tijdens de natuurkundebootcamp wordt één van bovenstaande onderwerpen per dag behandeld. De kosten zijn € 395,- per bootcamp. Dit is inclusief lunch, snacks en onbeperkt drinken.

De allerbeste natuurkunde-experts die jou begrijpen

Voor de Luzac natuurkundebootcamp zetten wij de leukste en beste natuurkunde-experts in om jou te helpen met de verschillende opdrachten.

Het brein achter het bootcampconcept, expert en oprichter van SnapWiskunde.nl Dennis Rot, begrijpt als geen ander hoe het is om vast te lopen binnen een vak. Hij begreep namelijk niks van wiskunde, totdat hij de stof op de juiste manier uitgelegd kreeg. Die juiste uitleg, die gunt hij leerlingen ook. Of het nou om wiskunde of een ander vak, zoals natuurkunde, gaat. Zo begon hij met het geven van bootcamps, waarin leerlingen de kern van verschillende onderwerpen leren begrijpen. Zo snap je de materie wél en kun je er goed op voortbouwen.