Kom naar de workshop ‘Huiswerkplanning’

De dag van te voren beginnen met leren voor een toets? Het gebeurt heel veel maar het werkt nooit. Je bent dan te laat begonnen om zoveel stof te kunnen onthouden. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je huiswerk en het leren voor toetsen? Kom dan naar de workshop ‘Huiswerkplanning’ van Luzac Studiebegeleiding.

Plan jij nooit je huis- of leerwerk? Of plan je te optimistisch waardoor je toch te laat begint? Dat doe je na de workshop ‘Huiswerkplanning’ niet meer. Wij geven je namelijk tips en tricks, waarmee jij tot zo’n waterdichte en werkbare planning komt. Zo ben je voortaan altijd goed voorbereid. En dat resulteert niet alleen in mooie cijfers, maar ook in rust. Meld je aan voor een workshop op de Luzac-vestiging bij jou in de buurt!

Wat kun je van de workshop verwachten?

Je leert, in een kleine groep van maximaal 8 leerlingen, hoe je zelf een werkbare planning kunt maken voor al je schoolwerk. Na de workshop weet jij:

  • Uit welke essentiële onderdelen een werkbare planning bestaat;
  • Hoe je voor een goede afwisseling van taken zorgt;
  • Hoe je verschillende leerstijlen in een planning verwerkt;
  • Hoe je deze planning vervolgens op een juiste wijze gebruikt;
  • Hoe je ervoor zorgt dat je tijd overhoudt voor andere dingen.

Daarna bespreken we nog wat tips en tricks en kun je natuurlijk vragen stellen.

Ben je er vroeg bij? De eerste 20 aanmelders ontvangen een Luzac-huiswerkpakket! Van een denkspel en frisbee tot oordopjes en een wekker; het is een pakket vol middelen die jou helpen om je te concentreren én te ontspannen.

Meld je kosteloos aan voor een workshop op een Luzac-vestiging bij jou in de buurt

Ben je erbij? Leuk! Als je je aanmeldt, ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging in je mailbox. Er wordt contact met je opgenomen om de workshop in te plannen.

Heb je vragen?

Heb je vragen over de workshop? Bel naar 035 672 10 39 of mail naar [email protected].