Leerlingen van Bonhoeffercollege en Kennemer College kunnen nu een Luzac Bootcamp of SE-training volgen!

Loop je telkens weer tegen die lastige kwadratische vergelijkingen aan? Zijn de wetten van Newton nog abracadabra voor jou? Of wil je graag een steuntje in de rug voor je komende scheikunde- of (bedrijfs)economie-SE? Dan zijn de wiskunde- en natuurkundebootcamps of SE-trainingen van Luzac wat voor jou! Je kiest zelf voor een onderwerp waar jij hulp bij kunt gebruiken. Wij leggen dat lastige onderwerp zó uit, dat je het begrijpt.

Wanneer kun je de bootcamps en SE-trainingen waar volgen?

Het is helaas niet meer mogelijk om je online in te schrijven voor een bootcamp of SE-training op 18 december bij Kennemer College. 

Er zijn nog bootcamps beschikbaar in januari. Bekijk hier het aanbod

Wat kun je verwachten van de bootcamps?

Tijdens een natuurkunde- of wiskundebootcamp focussen op het onderwerp dat jij lastig vindt. Na de bootcamp kun ook jij zeggen: ‘’ik snap het!’’. Hoe we daarvoor zorgen? Met een nieuwe manier van uitleggen door onze experts!

Eerst zorgen we ervoor dat je de kern begrijpt. Daarna behandelen we alle onderdelen stap voor stap. Tijdens leerzame en leuke talks komen de verschillende onderdelen en de bijbehorende grote vraagstukken aan bod. Daarna voer je in een kleine break-outsessie, verschillende opdrachten uit. We gaan pas verder naar het volgende onderdeel als jij ’t écht begrijpt. En natuurlijk is er tussendoor ook tijd voor een potje tafeltennis.

Aanmelden voor de bootcamp(s) of SE-training(en)

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor een bootcamp op SE-training! Er zijn nog wel bootcamps beschikbaar in januari. Bekijk hier het aanbod

De allerbeste experts die jou begrijpen

Voor de Luzac bootcamps en SE-trainingen zetten wij de leukste en beste experts in om jou te helpen met de verschillende opdrachten.

Het brein achter het bootcampconcept, expert en oprichter van SnapWiskunde.nl Dennis Rot, begrijpt als geen ander hoe het is om vast te lopen binnen een vak. Hij begreep namelijk niks van wiskunde, totdat hij de stof op de juiste manier uitgelegd kreeg. Die juiste uitleg, die gunt hij leerlingen ook. Of het nou om wiskunde of een ander vak, zoals natuurkunde of scheikunde, gaat. Zo begon hij met het geven van bootcamps, waarin leerlingen de kern van verschillende onderwerpen leren begrijpen. Zo snap je de materie wél en kun je er goed op voortbouwen.