Een biologiebootcamp, hét slimme alternatief voor bijles

Nu ook voor de onderwerpen genetica en erfelijkheid!

Heb je moeite met de biologie-onderwerpen genetica en erfelijkheid? En wil je wél een mooi cijfer halen tijdens jouw toetsweek of examen? Volg dan de biologiebootcamp ‘Genetica en Erfelijkheid’ van Luzac! Jij beschikt straks over een stevige basiskennis, waarop je kunt voortbouwen. Zo kun jij zeggen: ‘’Ik snap het!’’

Een mooi cijfer halen voor genetica en erfelijkheid: dat kun jij, maar je hebt alleen de juiste uitleg nodig! Een Luzac-bootcamp is hét alternatief voor biologie bijles. Wij begrijpen waarom jij deze lastige biologie-onderwerpen niet snapt. En daar passen we onze uitleg op aan tijdens 5 talks:

  • Fenotype, Genotype en Chromosomen
  • Monohybride kruisingen
  • Stambomen
  • X-chromosomale overerving
  • Dihybride kruisingen en gekoppelde overerving

Na elke talk gaan we samen opgaven oefenen, totdat je ’t helemaal in de vingers hebt. Dan pas gaan we verder naar het volgende onderwerp. Van mono- en dihybride kruisingen en stambomen lezen tot de kans berekenen dat een bepaald fenotype tot uiting komt: voor jou straks geen probleem!

Boek jouw biologiebootcamp

Ga je voor de biologiebootcamp? Leuk! Kies de gewenste datum en locatie en meld je aan.

Bekijk ons aanbod

Kosten

De kosten van de biologiebootcamp is € 395,-. Dit is inclusief lunch, snacks en onbeperkt drinken.

De allerbeste biologie-experts die jou begrijpen

Voor de Luzac biologiebootcamp zetten wij de leukste en beste biologie-experts in om jou te helpen met de verschillende opdrachten.

Het brein achter het bootcampconcept, expert en oprichter van SnapWiskunde.nl Dennis Rot, begrijpt als geen ander hoe het is om vast te lopen binnen een vak. Hij begreep namelijk niks van wiskunde, totdat hij de stof op de juiste manier uitgelegd kreeg. Die juiste uitleg, die gunt hij leerlingen ook. Of het nou om wiskunde of een ander vak, zoals biologie, gaat. Zo begon hij met het geven van bootcamps, waarin leerlingen de kern van verschillende onderwerpen leren begrijpen. Zo snap je de materie wél en kun je er goed op voortbouwen.