Achterstanden ombuigen naar een voorsprong met Luzac Studiebegeleiding

Veel leerlingen en studenten benutten door de coronamaatregelen niet hun volledige potentie of lopen zelfs een leerachterstand op. Haalt uw kind tegenvallende resultaten? Daar is een oplossing voor!

Luzac Studiebegeleiding werkt leerachterstanden weg en laat scholieren en studenten een voorsprong opdoen voor het volgende schooljaar. Dat doen wij met intensieve begeleiding op maat. En die begeleiding kan dankzij onze kleinschalige vestigingen elke dag, tussen 14.00 en 18.00 uur, bij ons op school plaatsvinden.

Intensieve hulp op maat

Uw kind krijgt een persoonlijk leerplan, waarin we vaststellen voor welke vakken uw kind een leerachterstand heeft opgelopen en hoe we deze kunnen wegwerken. Deze wordt opgesteld op basis van verschillende elementen, zoals een digitale test Leervoorkeuren VO en diverse diagnostische toetsen.

Leerlingen en studenten kunnen met de meest uiteenlopende vragen bij Luzac terecht. Van huiswerk- of leerbegeleiding tot studiecoaching voor studenten. Luzac biedt de volgende mogelijkheden, waarmee leerlingen en studenten de laatste maanden van dit schooljaar nog een voorsprong kunnen opdoen:

Huiswerk- en leerbegeleiding

Middelbare scholieren die willen knallen tijdens de laatste toetsweek, krijgen hier de handvatten voor tijdens de huiswerk- en leerbegeleiding van Luzac.

Zodra het leerplan is opgesteld, wordt uw kind intensief en persoonlijk begeleid, onder leiding van een vakkundige leerlingbegeleider. Door te leren leren wordt uw kind optimaal voorbereid op de laatste toetsen. Het resultaat: uw kind haalt mooie cijfers en gaat met een voorsprong het volgende schooljaar in.

Bijlesmomenten

Naast de vaste studiebegeleidingsuren, kan uw kind verschillende bijlesmomenten bijwonen. Zo krijgt hij of zij extra uitleg over de materie, inclusief inhoudelijke feedback op de leerdoelen. Deze bijlesmomenten worden gegeven door studenten die speciaal zijn geselecteerd op hun kennis in het betreffende vak.

Studiecoaching

Ook voor studenten was de coronacrisis van grote impact; colleges werden voornamelijk digitaal gevolgd. Zit uw kind in zijn of haar eerste studiejaar? En is hij of zij onzeker over de laatste tentamenweek? Met Luzac Studiebegeleiding wordt uw kind, na schooltijd, gericht geholpen en doet uw kind vaardigheden op waarmee hij of zij vol zelfvertrouwen de laatste studiepunten haalt. Voordat uw kind begint, maken we een individueel begeleidingsplan op basis van een uitgebreide intake en objectieve testdata. Daarnaast spreken we de manieren van leren met hem of haar af, delen we de lesstof in en gaan we van start met de intensieve coaching richting mooie cijfers.

Maak een persoonlijke afspraak

Wilt u meer weten? Wij staan altijd klaar om u alles over Luzac te vertellen en u te adviseren over de mogelijkheden die bij uw kind passen. Bel naar 035 – 672 10 39 of vraag een persoonlijk adviesgesprek aan waarin de leerbehoeften van uw kind centraal staan.