Werken bij Luzac

Slagen doe je bij Luzac, dat weet iedereen. Maar slagen gaat natuurlijk niet vanzelf; leerlingen van Luzac halen continu het maximale uit zichzelf voor het beste resultaat. Onze bekwame en betrokken medewerkers (rectoren, docenten en onderwijsondersteunend personeel) helpen hen hierbij. Elk detail telt: die ene extra uitleg na de les, een peptalk in de gang, een persoonlijke gesprek met de ouders erbij. Als medewerker van Luzac werk je samen met collega’s, ouders én leerlingen.

Elke leerling heeft zijn of haar eigen verhaal. Wij zoeken mensen die dit verhaal niet veranderen, maar die er richting aan kunnen geven. Een positieve impuls en een doelgerichte aanpak! Luzac ziet, hoort en begrijpt leerlingen. Niet zomaar een beetje, maar volledig.

Als medewerker van Luzac speel je tijdelijk een cruciale rol in het leven van onze leerlingen. De vestigingen van Luzac zijn kleinschalig, het contact met onze klanten en leerlingen is dan ook zeer persoonlijk. Elke dag opnieuw waarborg jij (samen met je collega’s) de kwaliteit die wij leveren en uitstralen. Werken bij Luzac betekent: korte lijnen, snel schakelen en gericht met je vak bezig zijn. Je bent een onderwijsprofessional met passie, je legt de lat voor jezelf en anderen hoog. Past dit bij jou? Dan maken we graag kennis met jou!


Luzac als werkgever
Lees verder
Vacatures
Lees verder
Sollicitatieprocedure
Lees verder